foto

Hiroki Mijake

  • nar. 14.1.1968 (52 let)
    Yokosuka, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zannen na ikimono no džiten
2019 Sadó 2019 nenmacu special: Kita no seiči de totonou (TV film)
2018 Šóga dorama: Rjóma ga kuru
2017 Kurara: hokusai no musume (TV film)
2015 Jishaku Otoko (TV film)
ST - Červená a bílá akta
2014 Jishaku Otoko (TV film)
Kjokuhoku rapusodi (TV film)
2013 Daidžóbu 3 kumi
Geki x Cine: Širen to Ragi
Ojari Haišaku: Joidore kotodži tomegaki (TV film)
ST Keišičó kagaku tokusó han (TV film)
Čúgakusei Marujama
2011 Eiga Kaibutsu-kun
Kaibutsu-kun Kanzen Shinsaku Special!! (TV film)
2010 Mō Kaette Kita Yo!! Kaibutsu-kun Subete Shinsaku SP (TV film)
2009 Magare! Spoon
2008 Jume no micuketa ošietaru! (TV film)
Šónen Merikensack
2007 Mari to koinu no monogatari
2006 Havajské tance
Kisarazu Cat's Eye: World Series
Limit of Love: Umizaru
2005 Denša otoko
2003 1980
Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
2002 Trick: The Movie

TV seriály

2020 BG: Šinpen keigonin (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2019 Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
Jocuba ginkó Harašima Hiromi ga mono mósu! Kono onna ni kakero! (TV seriál)
Kansacui Asagao (TV seriál)
Sadó (TV seriál)
Sauna to wa? (E12)
Niši no seiči de totonou...no ka!? (E11)
Tenkú no adžito de otoko naki ni totonou (E10)
další epizody (12)
2017 Ima kara anata o kjóhaku šimasu (TV seriál)
Ubai Ai, Fuyu (TV seriál)
2016 Gu.Ra.Me! Sóri no rjóriban (TV seriál)
Sekai iči muzukašii koi (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
2014 Joru no sensei (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
Senrjokugai sósakan (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2013 Rígaru hai 2 (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)
Madonna Verde (TV seriál)
2010 Kaibucu-kun (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
Šukudžo (TV seriál)
2009 Kami no šizuku (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
2007 Dream Again (TV seriál)
Kaette kita džikó keisacu (TV seriál)
Šinuka to omotta (TV seriál)
2006 Šimokita Sundays (TV seriál)
2005 Jagjú džubei nanaban šóbu (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Umizaru (TV seriál)
2004 Šinsengumi! (TV seriál)
2003 Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
Wedding Planner (TV seriál)
1999 Psychometrer Eiji 2 (TV seriál)
1997 Psychometrer Eiji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky