foto

Malcolm MacRury

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Mr. Hockey: The Gordie Howe Story (TV film)
2012 Sunshine Sketches of a Little Town (TV film)
2006 Canada Russia '72 (TV film)
2004 Životy svatých (TV film)
2003 Hemingway vs. Callaghan (TV film)
2000 Píseň všedního života (TV film)
1994 Sklizeň (TV film)
1993 Muž bez tváře
1992 Wojeck - útěk před plameny (TV film)
1991 Kletba Vikingova hrobu (TV film)

TV seriály

2017 21 Thunder (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Tested and Tried (S05E05)
2015 Between (TV seriál)
Crossing Lines (S01E03)
Saving Hope (TV seriál)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Days of Heaven (S03E10)
Breaking Away (S03E05)
2013 Saving Hope (TV seriál)
Defense (S02E04)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Consenting Adults (S01E07)
Pilot (S01E01)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
2008 ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Epidemie (S01E06)
Krize (S01E02)
1999 Amazonka (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
1990 Černý hřebec (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Canada Russia '72 (TV film)
1993 Muž bez tváře

TV seriály

1999 Amazonka (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Saving Hope (TV seriál)
Hope Never Dies (S05E18)
First and Last (S05E17)
La Famiglia (S05E16)
další epizody (18)
2016 Saving Hope (TV seriál)
Let Me Go (S04E18)
Anybody Seen My Baby (S04E17)
Torn and Frayed (S04E16)
další epizody (7)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Shine a Light (S04E11)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
další epizody (19)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Days of Heaven (S03E10)
The Other Side of Midnight (S03E09)
The Heartbreak Kid (S03E08)
další epizody (19)
Doylův okrsek (TV seriál)
Last Call (S06E10)
Judgement Day (S06E09)
Body of Evidence (S06E08)
další epizody (16)
2013 Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
Defriender (S02E08)
Bed One (S02E07)
další epizody (9)
Doylův okrsek (TV seriál)
Brothers in Arms (S05E10)
Major Crimes (S05E09)
Young Guns (S05E08)
další epizody (23)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
Ride Hard or Go Home (S01E12)
The Law of Contagion (S01E11)
další epizody (13)
Doylův okrsek (TV seriál)
Under Pressure (S03E13)
Con, Steal, Love (S03E12)
Live Wire (S03E11)
další epizody (13)
2011 Doylův okrsek (TV seriál)
Family Business (S02E13)
St. John's Town (S02E12)
Don't Gamble with City Hall (S02E11)
další epizody (13)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
The Fall of the Republic (S01E12)
A Horse Divided (S01E11)
The Pen Is Mightier Than the Doyle (S01E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace