foto

Manana Gogitidze

  • nar. 2.12.1982 (38 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2007 Lilacs
2006 Gadkie lebedi
2003 Ruské impérium: Začátek 3.

TV seriály

2016 Otěl posledněj naděždy (TV seriál)
2014 Šamanka (TV seriál)
2011 Beglec (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
2010 Letnije priključenija otčajannych (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky