foto

Andrew Jackness

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 The Chaperone
2015 Members Only (TV film)
2014 Untitled Wall Street Project (TV film)
2013 Velká svatba
2009 Loving Leah (TV film)
Všichni jsou v pohodě
2008 Smrtící úder
2001 Koho hledá Kevin?
2000 Tajemství
1999 Milostný dopis
1998 Podvodníci
1997 Za soumraku (TV film)
1996 Spiklenci
Žranice
1995 Bezstarostná
1994 Golden Gate
1993 Ethan Frome
1992 Předehra k polibku
1989 Společník na dlouhé trati

TV seriály

2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Back to the Grind (S03E01)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
2011 Lights Out (TV seriál)
Off the Map (TV seriál)
2001 Life as We Know It (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace