foto

Vincent M. Cresciman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2005 Víra mých otců (TV film)
2003 Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)
1998 Cíl: Země (TV film)
Války Pentagonu (TV film)
1996 All She Ever Wanted (TV film)
Summer of Fear (TV film)
1995 Blesk (TV film)
1994 Přepadení na východě
1992 Očima vraha (TV film)
Teror v L.A.
1991 Vražedné pochybnosti (TV film)
1990 El Diablo (TV film)
Flashback
Noční vidiny (TV film)
1989 Tarzan na Manhattanu (TV film)
1988 Bat 21
Where the Hell's That Gold?!!? (TV film)
1987 Jsem uprchlý trestanec (TV film)
La Bamba
1986 Vraždící stroj (TV film)
1984 Strach v New Yorku
1983 Happy Endings (TV film)
1982 Dangerous Company (TV film)
The Ambush Murders (TV film)
1981 A Whale for the Killing (TV film)
Bezvýznamná smrt (TV film)
Murder in Texas (TV film)
1980 Off the Minnesota Strip (TV film)
1977 Brothers
1976 Trackdown
1975 Lepke
1973 Steelyard Blues
1969 Futz!

TV seriály

2005 Wildfire (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
1997 Válka špionů (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1991 My Life and Times (TV seriál)
Parťáci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky