foto

John J. Connor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Freaky Deaky
2005 Malá vada na kráse
2002 Kung prásk: Smrtonosná smrt
1998 Marriage Fool, The (TV film)
1996 Skutečné obvinění (TV film)
1995 See Jane Run (TV film)
Výhled skleněným stropem (TV film)
1993 Dvojí odhalení
1992 Tulák
1991 Paní Lambertová si vzpomíná na lásku (TV film)
Šogun Mayeda
1990 Knife and Gun Club, The (TV film)
V časové tísni
1988 Jimmy Reardon
Shadows in the Storm

TV seriály

2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Rescue 77 (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky