Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +nápady, triky, hudba, humor -občas je to až moc šílené, teplý dabing Jennifer Tung/// Kung prásk je strašná úchylárna parodující kung fu filmy. Přesto je strašně zábavná a na svoji dobu vzniku docela originální a trikově schopná./// Celkem 73%/// ()

HKstars 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je zákusek pro opravdové fandy bojových filmů: Americký komik Steve Oedekerk dostal praštěný nápad - vzal klasický hongkongský bojový film Tiger and Crane a nechal se do něj digitálně vkopírovat (a předaboval všechny postavy). Výsledkem je mimořádně ulítlá (a pro fandy těhle filmů), neskutečně srandovní parodie, která si nebere servítky před nikým a před ničím... Oedekerk hraje "Vyvoleného", který putuje světem s cílem pomstít smrt svých rodičů, které zabil tajemný mistr Pain (později přejmenovaný na Betty) sponzorovaný francouzskými mimozemšťany a ochraňovaný kung-fu krávou. Vyvolený najde útočiště u mistra Tanga a jeho sličné dcery a s pomocí podivného boha ze CNN a dívky s jedním prsem dosáhne úrovně mistra Paina (ehm, vlastně Betty)... Zní to šíleně? A to je to jen na papíře! Parodie, která rozhodně nebude sedět všem, ale jisté (uznávám, že minoritní) skupiny obyvatelstva se u ní nezřízeně pobaví (ozkoušeno ;), měla už jednou stanoveno datum české premiéry, ale posléze záhadně zmizela z výhledu (zřejmě kvůli tomu, že americká minority nedostatečně naplnila pokladny kin). Pokud film vyjde na videu, bude to katastrofa, protože většina vtipů je založena na dokonalém dabingu Steva Oedekerka. Pokud si myslíte, že by se vám to mohlo líbit, kupte si to na DVD. A... chraňte velryby ;). 70% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Lituju všechny, kteří viděli tenhle parodický skvost dabovaný. Minimálně polovina gagů totiž vychází z hlasového projevu Oedekerka a dalších. Nikdy bych neřekl, že se mi tahle bláznivina tak vryje do paměti, nebo se některé její hlášky stanou mým osobním kultem. Ve středoškolském období mi máloco vykouzlilo takhle široký úsměv. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Vážně míněné asijské kung-fu filmy pro mě bývají humorným zážitkem a osobně nevidím výraznější rozdíl mezi kultovkami s Bruslím a touhle kokotinou. Celých 10 minut jsem vydržela znechuceně sledovat rádobyvtipné gagy, kterak pseudorákosník mlátí hlavou do pěstí a nohou soupeřů, naráží do zdi, mlátí sebou o zem, létá a k dovršení festivalu impertinence byly obvyklé "akční" pištivé pazvuky korunovány dabingem obšlehnutým z nějakého hodně špatného večerníčku. Asi bych si musela picnout do žíly WC čistič, abych přišla na chuť téhle sračce. Kdybych hodnotila, s odpadem bych příliš neváhala, ale třeba jsem prostě trefila zvlášť ubohou pasáž a na zbytku by se něco pozitivního našlo... třeba to, že jsem ho neviděla! ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Niekolko ozaj vtipnych okamihov a skvelo vystihnuta atmosfera starych kung fu filmov, avsak na druhej strane, mnohe forky su naozaj prehnane, ba az trapne. Ak mate radi kung fu a este ste aj fanusikmi blaznivych parodii, zrejme sa pobavite. Ak vsak nie, mohli by ste vyberom tohto filmu velmi skaredo zakopnut. (4/10) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)
  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)

Reklama

Reklama