foto

Hermine Sterler

  • nar. 20.3.1894
    Bad Cannstatt, Německá říše
  • zem. 25.5.1982 (88 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Roztržená opona
1957 Kelly and Me
1956 Mein Vater, der Schauspieler
1953 Jak si vzít milionáře
1952 The Congregation
1948 Berlin Express
Dopis neznámé
Temná minulost
1947 Zlaté náušnice
1946 The Razor's Edge
1945 Betrayal from the East
The Falcon in San Francisco
1944 The Hitler Gang
They Live in Fear
1943 Bomber's Moon
Hostages
Women in Bondage
1942 Kings Row
Nazi Agent
Reunion in France
Secret Agent of Japan
1941 Shining Victory
Tak končí naše noc
1940 Jennie
1939 My Son Is Guilty
Scandal Sheet
1935 Alles für die Firma
Malá mamička
Te quiero con locura
1934 Unfinished Symphony
1933 Abenteuer am Lido
Jarní šepot
1932 Das erste Recht des Kindes
Gilgi, jedna z nás
Hasenklein kann nichts dafür
Mieter Schulze gegen alle
Rasputin, Dämon der Frauen
1931 Čtyřiadvacet hodin ze života ženy
Ich geh' aus und Du bleibst da
Mary
Raub der Mona Lisa, Der
1930 Andere, Der
Das Recht auf Liebe
Namensheirat
Somme, Die
Zwei Menschen
1929 Der Held aller Mädchensträume
Mädel aus der Provinz, Das
1928 Adam und Eva
Das Fräulein aus Argentinien
Der Ladenprinz
Die blaue Maus
Die Sünderin
Frau Sorge
Heut' spielt der Strauss
Mädchenschicksale
Republik der Backfische, Die
1927 Das Schicksal einer Nacht
Deutsche Frauen - Deutsche Treue
Potsdam, das Schicksal einer Residenz
Prinz Louis Ferdinand
Regine, die Tragödie einer Frau
1926 Die Unehelichen
Die Waise von Lowood
Menschen untereinander
Wie bleibe ich jung und schön - Ehegeheimnisse
1925 Hanseaten
Volk in Not
1923 Paganini
1922 Das Liebesnest 1
Die fünf Frankfurter
Haniččina cesta do nebe
1921 Die Hexe

TV seriály

1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace