foto

Nobujuki Fukumoto

  • nar. 10.12.1958 (61 let)
    Jokosuka, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 Kaidži Final Game - komiks
2011 Kaidži 2: Džinsei dakkai gému - komiks
2009 Kaidži: Džinsei gjakuten game - komiks
1997 Janma akagi - komiks
1995 To'haiden akagi - komiks

TV seriály

2018 Zero Ikkaku Senkin Game (TV seriál) - komiks
2017 Gin to Kin (TV seriál) - komiks
2015 Akagi (TV seriál) - komiks
2011 Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál) - komiks
Episode 26 (S02E26) - komiks
Episode 25 (S02E25) - komiks
Episode 24 (S02E24) - komiks
další epizody (26)
2008 Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál) - komiks
Episode 26 (S01E26) - komiks
Episode 25 (S01E25) - komiks
Episode 24 (S01E24) - komiks
další epizody (13)
2007 Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál) - komiks
Episode 13 (S01E13) - komiks
Episode 12 (S01E12) - komiks
Episode 11 (S01E11) - komiks
další epizody (13)
2005 Tóhai densecu Akagi: Jami ni maiorita tensai (TV seriál) - komiks

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Kaidži Final Game

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky