foto

Jean Heywood

  • nar. 15.7.1921 (97 let)
    Blyth, Northumberland, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Flesh and Blood (TV film)
2000 Billy Elliot
Poslední mušketýr (TV film)
1996 Trip Trap (TV film)
1994 Kdo nehraje, nevyhraje (TV film)
1990 Family Affairs
Missing Persons (TV film)
1984 Sakharov (TV film)
1983 Red Monarch (TV film)

TV seriály

2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 The Locksmith (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Crucial Tales (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Our Friends in the North (TV seriál)
Out of Sight (TV seriál)
Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Skleněná panna (TV seriál)
1994 Men of the World (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Specials (TV seriál)
Spender (TV seriál)
1990 Freddie and Max (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 KYTV (TV seriál)
1988 The Franchise Affair (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
Yesterday's Dreams (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
No Place Like Home (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
Brookside (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
Turning Year Tales (TV seriál)
1978 Leave It to Charlie (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Germinal (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1961 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace