foto

Sean Reycraft

  • nar. Glencoe, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Wishing Well (TV film)
2007 Snídaně se Scotem
2004 Choke.

TV seriály

2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
2014 Finding Carter (TV seriál)
2013 Ravenswood (TV seriál)
2011 Záměna (TV seriál)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
You're Undead to Me (S01E05)
Vampire Diaries: A Darker Truth, The (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Záměna (TV seriál)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Children of the Damned (S01E13)
Unpleasantville (S01E12)
Bloodlines (S01E11)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
History Repeating (S01E09)
162 Candles (S01E08)
další epizody (9)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace