foto

Stacey Tendeter

  • nar. 21.6.1949
    Velká Británie
  • zem. 26.10.2008 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Friend or Foe
1980 At the Fountainhead (of German Strength)
1971 Dvě Angličanky a kontinent

TV seriály

1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
Smrt soudního znalce (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1976 Dominic (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1972 Dead of Night (TV seriál)
Six Faces (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky