foto

Rosemary Martin

  • nar. 17.12.1936
    Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.8.1998 (61 let)
    Devon, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Scold's Bridle, The (TV film)
1997 Sex & Chocolate (TV film)
1996 Filuta (TV film)
1993 Is That All There Is?
1991 Objekt krásy
1989 Bílé období sucha
1988 Míle za čtyři (TV film)
The Raggedy Rawney
Švadlena
1985 Lune de miel
1984 Secret Places
1983 Vražedné území
1982 Nemocnice Britannia
The Tale of Beatrix Potter (TV film)
1979 Tess
1977 Maggie: It's Me (TV film)
1975 To by se zvěrolékaři stát nemělo

TV seriály

1996 Annie's Bar (TV seriál)
1994 How High the Moon (TV seriál)
Middlemarch (TV seriál)
Outside Edge (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Chalkface (TV seriál)
Gone to the Dogs (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
Making News (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1988 This Is David Lander (TV seriál)
1986 Breaking Up (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Driving Ambition (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Chinese Detective, The (TV seriál)
My Father's House (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
Glamour Girls, The (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Life Begins at Forty (TV seriál)
Pennies from Heaven (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
The Sound of Laughter (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Clayhanger (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Looking for Clancy (TV seriál)
1974 Second Time Around (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Tales from the Lazy Acre (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace