foto

Gabor Norman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Saint Judy
2015 Maggie
2014 10 Things I Hate About Life
Behaving Badly
Free Fall
The Possession of Michael King
2013 Blood Shot
The Between
Zachraňte Lincolna
2012 Imaginary Friend (TV film)
2011 InSight
Wind Jammers
2010 Jako zvířata v kleci
Krásný chlapec
Modrá hlubina
2009 Boží květ
Hangman
2007 Surfaři

TV seriály

2020 Nepohádky (TV seriál)
Thorns and All (S02E07)
New Pages (S02E05)
2019 Nepohádky (TV seriál)
Family Business (S02E03)
Writer's Block (S02E02)
The Curse (S02E01)
2018 The Oath (TV seriál)
Switch (S01E10)
The Loss (S01E09)
Retribution (S01E08)
další epizody (10)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
2016 Quantum Break (TV seriál)
Queen of the South (TV seriál)
Cicatriz (S01E13)
Quinientos Mil (S01E12)
Punto Sin Retorno (S01E11)
další epizody (6)

Dokumentární

2010 The Inner Weigh

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky