foto

Travis Sittard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Santa je pořád úchyl
2011 A Bag of Hammers
2010 Look, Stranger
2009 Večerní slunce
2006 Low and Behold

TV seriály

2018 Preacher (TV seriál)
Schwanzkopf (S03E09)
Les Enfants du Sang (S03E06)
Gonna Hurt (S03E03)
2017 Preacher (TV seriál)
Backdoors (S02E11)
Holes (S02E08)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
2014 Rectify (TV seriál)
Unhinged (S02E10)
Weird as You (S02E07)
Donald the Normal (S02E04)
další epizody (4)
2013 Rectify (TV seriál)
Jacob's Ladder (S01E06)
Plato's Cave (S01E04)
Sexual Peeling (S01E02)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 29 (S04E08)
Chapter 24 (S04E03)
2012 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 21 (S03E08)
Chapter 20 (S03E07)
Chapter 19 (S03E06)
další epizody (8)
2010 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 13 (S02E07)
Chapter 11 (S02E05)
Chapter 9 (S02E03)
další epizody (4)
2009 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 6 (S01E06)
Chapter 5 (S01E05)
Chapter 4 (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky