foto

Mike Daniels

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Taken (TV seriál)
Hail Mary (S01E06)
2016 Shades of Blue (TV seriál)
For I Have Sinned (S01E12)
What Devil Do (S01E10)
False Face, False Heart (S01E03)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Suits of Woe (S07E11)
What a Piece of Work Is Man (S07E09)
Smoke 'em If You Got 'em (S07E06)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
You Are My Sunshine (S06E12)
Salvage (S06E06)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
To Thine Own Self (S05E11)
2011 Pan Am (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
The Sun Also Rises (S02E21)
Know Thy Enemy (S02E17)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
Kill or Be Killed (S02E05)
2003 One Tree Hill (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Zákon gangu (TV seriál)
Papa's Goods (S07E13)
Red Rose (S07E12)
Suits of Woe (S07E11)
další epizody (12)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
You Are My Sunshine (S06E12)
Aon Rud Persanta (S06E11)
další epizody (10)
2011 Pan Am (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

2013 The Writers' Room (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace