foto

Bernard Holley

  • nar. 9.8.1940 (78 let)
    Eastcote, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Voice to Die For, A
2007 Brick Lane
2005 Ředitelka (TV film)
1977 Honey (TV film)
1976 Deadly Females, The
1972 S tetou na cestách
1971 Prosím, pane!

TV seriály

2004 Courtroom, The (TV seriál)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Matt's Million (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
Hollyoaks (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
Natural Lies (TV seriál)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Uhranutí (S06E01)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
French Fields (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Don't Wait Up (TV seriál)
Jury (TV seriál)
Now and Then (TV seriál)
Tears Before Bedtime (TV seriál)
1981 Eureka (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
1980 Mackenzie (TV seriál)
Question of Guilt, A (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Rings on Their Fingers (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Maggie and Her (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 General Hospital (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace