foto

Radka Šišuláková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 R + J (studentský film)
2017 Magic Moments (studentský film)
2016 Manžel Ján s rodinou (studentský film)

Dokumentární

2020 Zlatá zem (TV film)
2019 Neverili SME
2018 Jasné miesta (studentský film)
Můj neznámý vojín
2017 Mocní (studentský film)
2016 De Luxe (studentský film)
Hotel Úsvit

Divadelní záznam

2015 Nevesta hôľ (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky