foto

Derek Bond

  • nar. 26.1.1920
    Glasow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 15.10.2006 (86 let)
    Wandsworth, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Dangerous Davies: The Last Detective (TV film)
1974 Intimate Reflections
1971 Dad's Army
Zvony smrti
1966 Press for Time
Secrets of a Windmill Girl
1964 Báječný život
1963 Saturday Night Out
1960 The Hand
1958 Gideon's Day
1957 Pantomania: Babes in the Wood (TV film)
1956 High Terrace
Rogue's Yarn
1955 Three Cornered Fate
1954 Present for a Bride
Tale of Three Women
1953 Trouble in Store
1952 Distant Trumpet
The Hour of 13
1951 The Quiet Woman
1950 Tony Draws a Horse
1949 Christopher Columbus
Marry Me
Poet's Pub
1948 Boj o jižní točnu
Frieda (TV film)
The Weaker Sex
Zastávka smrti
1947 Lásky Jany Goddenové
Mikuláš Nickleby
1946 Srdce v zajetí
1933 The Silver Cord

TV seriály

1981 Triangle (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 The Passenger (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Walrus and the Carpenter, The (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Citadel, The (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1953 Place of Execution, A (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2002 Forever Ealing (TV film)

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)
1956 Film Fanfare (TV pořad)
1947 Play the Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace