foto

Ronald Long

  • nar. 30.1.1911
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.10.1986 (75 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Wonder Woman (TV film)
1973 Oliver a chytrák Dodger
1970 R.P.M.
1966 Útok na Queen Mary
1963 Seznam Adriana Messengera
1962 Five Weeks in a Balloon
Podezřelá bytná
1961 Two Loves
1960 Mrs. Miniver (TV film)
1959 The Naked Road
1956 Taming of the Shrew, The (TV film)
1947 The Tragical History of Doctor Faustus (TV film)

TV seriály

1976 Captains and the Kings (TV seriál)
1972 The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 Fair Exchange (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dante (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 I Spy (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace