foto

Dmitrij Frid

  • nar. 28.2.1968 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Balkanskij rubež
Let's Dance
2014 Spešitě ljubiť (TV film)
V sportě tolko děvuški
2012 Petrovič (TV film)
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2010 The Afghan Caravan
1997 Peacemaker

TV seriály

2019 Koň izabellovoj masti (TV seriál)
2018 Plakučaja iva (TV seriál)
Posolstvo (TV seriál)
Sto dněj svobody (TV seriál)
Ženščina v zerkale (TV seriál)
2017 Sadovoje kolco (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Štolman (E28)
Kňaz (E27)
Aděpty (E26)
další epizody (28)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2014 Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Moj kapitan (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
Čempionki (TV seriál)
2011 Vsegda govori "vsegda" 7 (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
Něbo v ogně (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)
2008 Špionskije igry (TV seriál)
Černičnyj pirog (E13)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace