foto

Olga Limburg

  • nar. 5.4.1881
    Düsseldorf, Německá říše
  • zem. 7.3.1970 (88 let)
    Berlín

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Mylord weiß sich zu helfen (TV film)
1957 Das Herz von St. Pauli
1956 Herz schlägt für Erika, Ein
1955 Der Pfarrer von Kirchfeld
1954 Die sieben Kleider der Katrin
Herr über Leben und Tod
Hexe, Die
The Frog Prince
1953 Der Vetter aus Dingsda
Von Liebe reden wir später
1952 Postlagernd Turteltaube
1951 Es geht nicht ohne Gisela
Unschuld in tausend Nöten
1950 Treppe, Die
1949 Schuld allein ist der Wein
Träum' nicht, Annette
1948 Das kleine Hofkonzert
1945 Meine Herren Söhne
1944 Ein fröhliches Haus
1942 Die Entlassung
Diesel
Mit den Augen einer Frau
Má přítelkyně Josefína
1941 Familienanschluß
1940 Das Mädchen von St. Coeur
Das leichte Mädchen
Der Weg zu Isabel
Der dunkle Punkt
Herz ohne Heimat
Lauter Liebe
Má dcera to nedělá
Nanette
Povedení šibalové
Verliebtes Abenteuer
Šaty dělají člověka
1939 Barmherzige Lüge, Die
Hudba a láska
Müller contra Müller
Onkel Fridolin
Právo na lásku
Rosemarie will nicht mehr lügen
Sláva! Já jsem táta!
Tanečnice Janina
Ziel in den Wolken
Zlatá maska
1938 Die Nacht der Entscheidung
Ich liebe dich
Napoleon ist an allem schuld
Pět milionů hledá dědice
Rätsel um Beate
Scheidungsreise
Wie einst im Mai
1937 Die göttliche Jette
Ein Volksfeind
Gast im eigenen Heim
Gefährliches Spiel
Hahn im Korb
Hříšná láska
Korálová princezna
Land der Liebe
Liebe geht seltsame Wege
S vyloučením veřejnosti
Wiener Modell, Das
1936 Das Mädchen Irene
Das Schönheitsfleckchen
Die Nacht mit dem Kaiser
Dívčí pensionát
Mládí královny Viktorie
1935 Die selige Exzellenz
Endstation
Lady Windermeres Fächer
Peter, Paul und Nanette
Pygmalion
Tajemné město Donogoo Tonka
1934 Děvče víří světem
Fräulein Frau
Rosen aus dem Süden
Schwarzer Jäger Johanna
1933 ...und es leuchtet die Pußta
Alle machen mit
Das Lied vom Glück
Die kleine Schwindlerin
Neviditelný jde městem (Můj je svět)
Schwarzwaldmädel
Schwarzwaldmädel
1932 Anny, ukrutná přítelkyně
Lügen auf Rügen
Mein Freund, der Millionär
Süsses Geheimnis, Ein
1931 Der Herr Bürovorsteher
Elisabeth von Österreich
Zwischen Nacht und Morgen
1930 Mein Herz gehört Dir...
Warschauer Zitadelle, Die
1929 Der Mann mit dem Laubfrosch
Es war einmal ein treuer Husar
Geschminkte Jugend
Jennys Bummel durch die Männer
Männer ohne Beruf
Regimentstochter, Die
Schwarzwaldmädel
Vezmi mě s sebou
§ 173 St.G.B. Blutschande
1928 Charlott etwas verrückt
Eva in Seide
Saxofon Suzi
Schenk mir das Leben
1927 Apachen von Paris, Die
Die Frau im Schrank
Gehetzte Frauen
Hose, Die
Was die Kinder ihren Eltern verschweigen
1926 Der gute Ruf
Mann seiner Frau, Der
Menschen untereinander
1925 Der Demütige und die Tänzerin
Hedda Gabler
Tanečník mé ženy
Zigano
1924 Der kleine Herzog
Dudu, ein Menschenschicksal
Frühlingserwachen
1923 Bohème - Künstlerliebe
Das Weib auf dem Panther
Das alte Gesetz
Die Liebe einer Königin
Dämon Zirkus
Judith
Unbekannte Morgen, Das
1922 Das Liebesnest 1
Der große Wurf
Die Ehe der Fürstin Demidoff
Marie Antoinette - Das Leben einer Königin
Schamlose Seelen oder Ein Mädchenhandel
Wenn die Maske fällt
Zum Paradies der Damen
1921 Das Geheimnis der Santa Maria
Der Tanz um Liebe und Glück
Die Rächer
Die drei Tanten
Kean
1920 Anständige Frauen
Das Frauenhaus von Brescia
Der König von Paris, 1. Teil - Die Geschichte des André Lifou
Der König von Paris, 2. Teil - Die Geschichte des André Lifou
Der gelbe Tod, 2. Teil
Fakir der Liebe
Nixchen
1919 Prinz Kuckuck - Die Höllenfahrt eines Wollüstlings
1918 Kain
Kain. II. Im Goldrausch

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace