foto

Aubrey Woods

  • nar. 9.4.1928
    Palmers Green, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.5.2013 (85 let)
    Barrow-in-Furness, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Joseph and the Amazing Technicolour Dreamcoat (TV film)
1990 Noc lišky (TV film)
1985 Star Quality (TV film)
1984 Cloak & Dagger
1982 Svědek pro obžalobu (TV film)
1979 Quincy's Quest
1975 Operace "Daybreak"
Šťastná ruka
1973 Don't Just Lie There, Say Something
1972 Darwin Adventure, The
Pás cudnosti
Z.P.G.
1971 All the Right Noises
Ohavný Dr. Phibes
Pan Wonka a jeho čokoládovna
Up Pompeii
1970 Futtock's End
Kořist
Na Větrné hůrce
1967 Just Like a Woman
1965 San Ferry Ann
1964 Home of Your Own, A
1961 Šetřte rákoskou
1960 Captain Brassbound's Conversion (TV film)
1952 Klub Pickwickovců
1950 Guilt Is My Shadow
1949 The Queen of Spades
Trelawny of the Wells
1947 Mikuláš Nickleby

TV seriály

1990 T-Bag and the Pearls of Wisdom (TV seriál)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1984 Ever Decreasing Circles (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
Cribb (TV seriál)
Nice Work (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 King of the Castle (TV seriál)
Lord Tramp (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1969 Hark at Barker (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)
Thicker Than Water (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
Boy Meets Girl (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
The Old Curiosity Shop (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Nicholas Nickleby (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2014 Pop Culture Beast's Halloween Horror Picks (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky