foto

Diana Požarskaja

  • nar. 3.2.1992 (29 let)
    Volžskij, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Firebird
2020 Otěl "Belgrad"
2019 Naši děti
Žara
2017 Kuchňa. Posledňaja bitva
Neznámý voják
Zatměnije
2016 Zlaja šutka (TV film)

TV seriály

2020 Trying (TV seriál)
Ukaž mi svoji lásku (E06)
Lístky do fronty (E03)
Bývalá přítelkyně (E02)
2018 Grand (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
Na kraju (TV seriál)
Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hänen upseeriensa malja (E03)
Petroskoi, Petroskoi (E02)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Večnyj otpusk (TV seriál)
2015 Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky