foto

Diana Požarskaja

  • nar. 3.2.1992 (26 let)
    Volžskij, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kuchňa. Posledňaja bitva
Neznámý voják
Zatměnije
2016 Zlaja šutka (TV film)

TV seriály

2018 Grand (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Večnyj otpusk (TV seriál)
2015 Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace