foto

Tilo von Berlepsch

  • nar. 30.12.1913
    Kassel, Německá říše
  • zem. 8.4.1991 (77 let)
    Basilej, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Achsensprung (TV film)
1976 Dcera Rosemarie
1974 Als Mutter streikte
Pusteblume
1973 Das fliegende Klassenzimmer
1972 Auf Befehl erschossen - Die Brüder Sass, einst Berlins große Ganoven (TV film)
Schöne Grüße von Adelheid (TV film)
1971 Bleib sauber, Liebling
Der trojanische Sessel (TV film)
Nacht von Lissabon, Die (TV film)
Olympia - Olympia (TV film)
Unser Willi ist der Beste
1970 Claus Graf Stauffenberg (TV film)
Die Feuerzangenbowle
Die Herren mit der weissen Weste
Komm nach Wien, ich zeig dir was!
1969 Das Vermächtnis (TV film)
Der Mann mit dem Glasauge
Die ungarische Hochzeit (TV film)
Goldene Städte (TV film)
1968 Affäre Dreyfuss (TV film)
Der Hund von Blackwood Castle
Der Reformator (TV film)
Gold für Montevasall (TV film)
Komm nur, mein liebstes Vögelein
Unwiederbringlich (TV film)
1967 Die Mission (TV film)
Mönch mit der Peitsche, Der
Peter Schlemihls wundersame Geschichte (TV film)
Tetování
1966 Bucklige von Soho, Der
Der Fall der Generale (TV film)
Standgericht (TV film)
1965 Brave Diebe (TV film)
DM-Killer
Das Liebeskarussell
Fall Harry Domela, Der (TV film)
Nebbich, Der (TV film)
Tatort (TV film)
1964 Der Kaiser vom Alexanderplatz (TV film)
Záhadný Hektor
1963 Morálka 63
1962 Brot der frühen Jahre, Das
1961 Das Rendezvous von Senlis (TV film)
Die Ehe des Herrn Mississippi
1960 Bis daß das Geld euch scheidet
Der liebe Augustin
1959 Alt Heidelberg
Labyrinth der Leidenschaften
1958 Dívka Rosemarie
Liebe kann wie Gift sein
Lilli - ein Mädchen aus der Großstadt
Meine 99 Bräute
Piefke, der Schrecken der Kompanie
1957 Cardillac (TV film)
Vater macht Karriere
1956 Die wilde Auguste
Friederike von Barring
1955 Die Barrings
Die Mädels vom Immenhof
Drei Mädels vom Rhein
Mamitschka
1954 Dein Mund verspricht mir Liebe
1953 Hab Sonne im Herzen
Hokuspokus
Königliche Hoheit
Unter den Sternen von Capri
1952 Der Tag vor der Hochzeit
1951 Unsterbliche Geliebte
Veronika, die Magd
1949 Amico
Liebe '47

TV seriály

1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Algebra um acht (TV seriál)
Die Powenzbande (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Die Pulvermänner (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Hei-Wi-Tip-Top (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Förster Horn (TV seriál)
1963 Meine Frau Susanne (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 Tournee (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky