foto

Helmut Schmidt

  • nar. 23.12.1918
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • zem. 10.11.2015 (96 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Balón - a.z.
2015 Heil - a.z.
2008 Baader Meinhof Komplex - a.z.
2006 Oko za oko (TV film) - a.z.
1995 Underground - a.z.
1971 Es braust ein Ruf wie Donnerhall - Ur-Opas dufter Krieg 70/71 (TV film)
1964 Der Satan mit den roten Haaren

TV seriály

1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál) - a.z.
1973 Klimbim (TV seriál) - prův.

Dokumentární

2018 Sympathisanten - Unser Deutscher Herbst - a.z.
2017 Im Schatten der Macht - Die Frauen der Regierungschefs (TV film) - a.z.
2016 10 největších tajemství a záhad (TV seriál) - a.z.
2015 1945 – 12 Städte, 12 Schicksale (TV seriál)
Německá mládež - a.z.
2014 Nowitzki: Der perfekte Wurf
Obchod se svobodou - a.z.
2013 De Gaulle und Adenauer - Eine deutsch-französische Freundschaft (TV film)
2012 Der Sturz - Honeckers Ende (TV film)
2010 Ernst Reuter - Ein zerrissenes Leben (TV film)
Starfighter - Mit Hightech in den Tod (TV film) - a.z.
2009 Baby Bundesrepublik - Wie unsere Demokratie laufen lernte (TV film)
Bonner Republik (TV film)
Iran, une puissance dévoilée (TV film) - a.z.
Mein Deutschland (TV seriál)
2008 Deutschland, deine Künstler (TV seriál)
Ein Abend für... (TV seriál)
Henry Kissinger - tajemství supermoci (TV film)
Max Frisch, Citoyen
Planspiel Atomkrieg - Raketenpoker um die Nachrüstung (TV film) - a.z.
Přesné oko Maxe Billa
2007 Karajan oder die Schönheit, wie ich sie sehe
Menschen & Mächte (TV seriál)
2005 Die Nacht der großen Flut (TV film)
2003 Willy Brandt - Eine Jahrhundertgestalt (TV film)
2002 Das Jahrhundert des Theaters (TV seriál) - a.z.
Král komunismu: Okázalost a pompa Nikolae Ceauşescu (TV film) - a.z.
2001 Mein Leben (TV seriál)
1999 Kanzler - Die Mächtigen der Republik (TV seriál) - a.z.
1998 Studená válka (TV seriál)
1997 Todesspiel (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1978 Německo na podzim
1953 Panorama (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Günther Jauch (TV pořad)
2007 Schmidt & Pocher (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
Unsere Besten (TV pořad)
2000 ZDF-History (TV pořad) - a.z.
1999 Beckmann (TV pořad)
NZZ Standpunkte (TV pořad)
maybrit illner (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1997 Nachtstudio (TV pořad)
1996 Münchner Runde (TV pořad)
1982 Wortwechsel (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1976 Loriot (TV pořad) - a.z.
1974 Am laufenden Band (TV pořad) - a.z.
1970 Drei mal neun (TV pořad)
1964 Gut gefragt ist halb gewonnen (TV pořad)
1957 Panorama (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky