foto

Antonina Komissarova

  • nar. 26.5.1986 (33 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kritičeskij vozrast (TV film)
2018 Vlašský oříšek
2017 Kak vernuť muža za tridtsať dněj (TV film)
2012 Molodožjony (TV film)
Povezjot v ljubvi (TV film)
2008 Miraž
2002 Láska, sex a trápení

TV seriály

2018 Ubijstva po pjatnicam (TV seriál)
2016 Agentstvo skrytych kamer (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Provincialka (TV seriál)
Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Чёрная река (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Naša rabota (S04E21)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Semejnyje tradicii (S05E05)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Bratany 4 (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Vtoroj šans (TV seriál)
2011 Bělaja vorona (TV seriál)
Objekt 11 (TV seriál)
Večerinka (E09)
Ogurečnaja ljubov (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky