foto

Anthony Bajon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La Troisième guerre
Paris-Brest (TV film)
Teddy
2019 Au nom de la terre
Merveilles à Montfermeil
Tu mérites un amour
2018 Modlitba
Mon poussin
2017 Rodin
2016 Les Enfants de la chance
Venkovský lékař
2015 Les ogres
Magic World

TV seriály

2019 Jeux d'influence (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Grown Ups (TV seriál)
Ma salope à moi (S02E10)
Amsterdam (S02E09)
Grand Départ (S02E08)
další epizody (10)
Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Rozbité zrcadlo (S02E18)
2016 Origines (TV seriál)
Un parfum d'Amérique (S02E06)
2010 Padlé královny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky