foto

Nils Hallberg

  • nar. 18.9.1921
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 8.10.2010 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Det sista äventyret
1973 Bröllopet
1972 Firmafesten
1967 En sån strålande dag
Mördaren - En helt vanlig person
Tofflan
1965 Här kommer bärsärkarna
1964 Blåjackor
Wild West Story
1963 Den gula bilen
Sällskapslek
Tre dar i buren
1962 Biljett till paradiset
Vita frun
1961 Stöten
1960 Sommar och syndare
1959 Får jag låna din fru?
Ryttare i blått
1958 Damen i svart
Mannekäng i rött
Vi på Väddö
1957 Johan på Snippen tar hem spelet
Mästerdetektiven lever farligt
1956 Den tappre soldaten Jönsson
Lille Fridolf och jag
Nattbarn
1955 91 Karlsson rycker in
Hemsöborna
Männen i mörker
1954 Café Lunchrasten
En natt på Glimmingehus
Hästhandlarens flickor
Mladá láska
Salka Valka
Storm över Tjurö
1953 Kärlekens bröd
Resan till dej
Vingslag i natten
1952 Flyg-Bom
Hård klang
Pro žhavou lásku mládí
1951 Rozbouřené moře
Tančila jedno léto
Tull-Bom
1950 Regementets ros
Rågens rike
Två trappor över gården
1949 Gatan
Pappa Bom
Syn přístavu
1948 Främmande hamn
Přístav
Robinson i Roslagen
Soldat Bom
1947 Dynamit
Folket i Simlångsdalen
Harald Handfaste
Krigsmans erinran
Kvarterets olycksfågel
Lata Lena och blåögda Per
Maria
Två kvinnor
1946 Brita i grosshandlarhuset
1945 Barnen från Frostmofjället
Flickorna i Småland
I Roslagens famn
I som här inträden...
Jagad
1944 Lidé z Hemso
Mitt folk är icke ditt
Vi behöver varann
Vändkorset
1943 I mörkaste Småland
Kvinnor i fångenskap
1942 I gult och blått
Sol över Klara
Ungdom i bojor
1940 Karusellen går ... : Ett lustspel om tivolifolk
Med dej i mina armar
Tančíme swing
1939 Vi på Solgläntan
1938 Sigge Nilsson och jag
Två år i varje klass
1936 Alla tiders Karlsson
Flickorna på Uppåkra
Fröken blir piga
1935 Flickornas Alfred
Grabbarna i 57:an
1934 Anderssonskans Kalle

TV seriály

1978 Harry H. (TV seriál)
1974 Från A till Ö (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace