foto

Andrea Palma

  • nar. 16.4.1903
    Durango, Mexiko
  • zem. 11.11.1987 (84 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 En busca de un muro
1971 Elena y Raquel
Pubertinaje
1969 Andante
Fallaste corazón
1967 El barón Brakola
Rancho solo
Retablos de la Guadalupana
Seis días para morir
1965 Guadalajara en verano
Proceso de Cristo, El
1963 Historia de un canalla
México de mis recuerdos
1962 El cielo y la tierra
1961 Teresa
1960 La hermana blanca
1959 Siete pecados
1958 El caso de una adolescente
Miércoles de ceniza
¿Adónde van nuestros hijos?
1957 Mujer que no tuvo infancia, La
1955 La rival
Tres melodías de amor
Zločinný život Archibalda de la Cruz
1954 Dios nos manda vivir
La entrega
Llévame en tus brazos
Lágrimas robadas
1953 Cuatro horas antes de morir
Eugenia Grandet
La cobarde
Mujeres que trabajan
Padre nuestro
Quiero vivir
Ángeles de la calle
1952 Dinero no es la vida, El
Enseñame a besar
Mentira, La
Sor Alegría
1951 Ausente, La
Mujeres sin mañana
Salón de belleza
Sensualidad
1950 Dobrodružka
La edad peligrosa
Pobre corazón
Por la puerta falsa
1948 Tarzan and the Mermaids
1947 Bel Ami
1946 Buitres sobre el tejado, Los
Sombra en mi destino, Una
1945 Casa de la zorra, La
1944 El rosario
1943 Distinto amanecer
1939 El señor alcalde
Inmaculada, La
Luz en mi camino, Una
1937 Amapola del camino
Ave sin rumbo
1936 Última cita, La
1935 El primo Basilio
Sor Juana Inés de la Cruz
1934 Mujer del puerto, La
1932 Girl of the Rio

TV seriály

1979 Ángel Guerra (TV seriál)
1978 Pasiones encendidas (TV seriál)
1974 Mundo de juguete (TV seriál)
Muñeca (TV seriál)
1971 Lucia Sombra (TV seriál)
1969 Lo que no fue (TV seriál)
1964 Siempre tuya (TV seriál)
1963 Eugenia (TV seriál)
1962 Encadenada (TV seriál)
Janina (TV seriál)
Sor Juana Ines de la cruz (TV seriál)
1961 Brujula rota, La (TV seriál)
1960 Rapto, El (TV seriál)

Dokumentární

1979 México de mis amores

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace