foto

Lynn Wolverton-Parker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1999 The Rockford Files: If It Bleeds... It Leads (TV film) - set dekoratér
1997 The Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda (TV film) - set dekoratér
1995 Bradyovi - set dekoratér
1994 Bleskový Jack - set dekoratér
1993 Dívka z kalendáře - set dekoratér
1991 Harley Davidson a Marlboro Man - set dekoratér
Nezbytná tvrdost - set dekoratér
1990 Kam s její mrtvolou - set dekoratér
1989 Kladivo - set dekoratér
Unconquered (TV film) - set dekoratér
1988 Blázinec ve škole - set dekoratér
Osm mužů z kola ven - set dekoratér
1986 Bývala jsem puberťák - set dekoratér
Resting Place (TV film) - set dekoratér
Smrtelná aféra - set dekoratér
1984 Ohnivé oči - set dekoratér

TV seriály

2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Rodina především (S13E24) - set dekoratér
Mrtvý spis (S13E23) - set dekoratér
Domácí fronta (S13E22) - set dekoratér
další epizody (13)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Kolo osudu (S13E11) - set dekoratér
Pokrevní bratři (S13E10) - set dekoratér
Den u soudu (S13E09) - set dekoratér
další epizody (25)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Pravidla domu (S12E10) - set dekoratér
Na zemi (S12E09) - set dekoratér
Semper Fortis (S12E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Epidemie (S11E11) - set dekoratér
Ďábelská trojice (S11E10) - set dekoratér
Instinkt (S11E09) - set dekoratér
další epizody (25)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Radši se měj na pozoru (S10E10) - set dekoratér
Ďábelská trojka (S10E09) - set dekoratér
Zmizelá (S10E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Dědic (S09E11) - set dekoratér
Otcovy hříchy (S09E10) - set dekoratér
Nezvěstná, druhá část (S09E09) - set dekoratér
další epizody (25)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Falešný svědek (S08E10) - set dekoratér
Cizí nepřítel, část druhá (S08E09) - set dekoratér
Cizí nepřítel, část první (S08E08) - set dekoratér
další epizody (24)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Víra (S07E10) - set dekoratér
Dětská hra (S07E09) - set dekoratér
Bez proudu (S07E08) - set dekoratér
další epizody (24)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Tichá noc (S06E11) - set dekoratér
Autonehoda (S06E10) - set dekoratér
Dýka v zádech (S06E09) - set dekoratér
další epizody (19)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Tělesný trest (S05E10) - set dekoratér
Ztráty a nálezy (S05E09) - set dekoratér
Určený cíl (S05E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Auto zabiják (S04E11) - set dekoratér
Uzenáč (S04E10) - set dekoratér
Zlobivá sestra (S04E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Modelové chování (S03E11) - set dekoratér
Zelenáč (S03E10) - set dekoratér
Past (S03E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Pouta (S02E10) - set dekoratér
Neoprávněné vniknutí (S02E09) - set dekoratér
Selhání srdce (S02E08) - set dekoratér
další epizody (24)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - set dekoratér
Hlas ze záhrobí (S01E09) - set dekoratér
Minimální ostraha (S01E08) - set dekoratér
Pod pečetí mlčenlivosti (S01E07) - set dekoratér
další epizody (9)
JAG (TV seriál) - set dekoratér
Bojovník Webb, 1. část (S08E24) - set dekoratér
Pas de Deux (S08E23) - set dekoratér
Právníci, zbraně a peníze (S08E22) - set dekoratér
další epizody (13)
2002 První pondělí (TV seriál) - set dekoratér
JAG (TV seriál) - set dekoratér
Všichni mí věrní (S08E11) - set dekoratér
Zabiják (S08E10) - set dekoratér
Když se lano přetrhne (S08E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2001 JAG (TV seriál) - set dekoratér
Vyslyšené modlitby (S07E11) - set dekoratér
Pucflek, část 2. (S07E10) - set dekoratér
Pucflek, část 1. (S07E09) - set dekoratér
další epizody (26)
2000 JAG (TV seriál) - set dekoratér
Rodinná tajemství (S06E09) - set dekoratér
Rozdílný mír, část 2. (S06E08) - set dekoratér
Rozdílný mír, část 1. (S06E07) - set dekoratér
další epizody (23)
1999 JAG (TV seriál) - set dekoratér
Duchové Vánoc dávno minulých (S05E11) - set dekoratér
Mimořádná událost (S05E10) - set dekoratér
Urážlivé výroky (S05E09) - set dekoratér
další epizody (24)
1998 JAG (TV seriál) - set dekoratér
Rolničky (S04E11) - set dekoratér
Černá stíhačka (S04E10) - set dekoratér
Lid versus MacKenzieová (S04E09) - set dekoratér
další epizody (24)
1997 JAG (TV seriál) - set dekoratér
Ženský instinkt (S03E11) - set dekoratér
Lid versus Rabb (S03E10) - set dekoratér
Havárie (S03E09) - set dekoratér
další epizody (26)
1996 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál) - set dekoratér
...Tell Our Moms We Done Our Best (E23) - set dekoratér
And If They Lay Us Down to Rest... (E22) - set dekoratér
Sugar Dirt (E21) - set dekoratér
další epizody (12)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál) - set dekoratér
The River of Stars (E11) - set dekoratér
Stay with the Dead (E10) - set dekoratér
Choice or Chance (E09) - set dekoratér
další epizody (10)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky