foto

Mijoko Asada

  • nar. 15.2.1956 (64 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Asa ga Kuru
2019 Cloudy, Occasionally Sunny
Erica 38
Inoči no sketch
2018 Kimi ga mata haširidasu toki
2017 Linking Love
2015 An - Zen a lívanečky
Fujiko (TV film)
2014 0,5 ML
Karaage USA
Saihate nite: Jasašii Kaori to mači nagara
2013 Nanohana Line ni Norikaete (TV film)
2012 Akujo ni Tsuite (TV film)
Cunagu
2011 Share house: Onnatači no sweet home
Tare Yori mo Kimi wo Aisu (TV film)
2010 Bakamono
Kinako: Minarai keisacuken no monogatari
2009 Bokura no wandafuru deizu
Curibaka nišši 20
2008 Kanki no uta
Sora e: Sukui no tsubasa resukyû uingusu
2007 Ai no rukeiči
Akai bunka džútaku no Hacuko
Curibaka nišši 18
Džuken no Cinderella
Mayu: Kokoro no hoši
Wačigaija Itosato (TV film)
2006 Akai kujira to shiroi hebi
Curibaka nišši 17
Otošimono
Rabu mai raifu
Saga no gabai-baachan
2005 Curibaka nišši 16
Watasareta bamen (TV film)
2004 Curibaka nišši 15: Hama-čan no asu wa nau?
Gin no enzeru
2003 Júkaiša no seion: Sono asa omae wa nani o mita ka (TV film)
2002 Curibaka nišši 13: Hama-čan kiki ippacu
2001 Curibaka nišši 12: šidžó saidai no kjúka
Hashire! Ichiro
2000 Curibaka nišši: Eleven
1998 Curibaka nišši 10
1997 Curibaka nišši 9
1996 Curibaka nišši 8
1994 Curibaka nišši 7
Udemakuri kangofu monogatari 3: Nekkecuhen (TV film)
1991 Jacuhakamura: Kindaiči Kósuke no kessaku suiri
Musuko
1987 Freeter
1975 Hi no ataru sakamichi
1974 Šiawase no ičibanboši
1973 Tokimeki

TV seriály

2020 Bjóin no naošikata: Doctor Arihara no čósen (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2019 Aloha Sommelier (TV seriál)
2017 PTA Grandpa (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
2015 Mucu: Mieru me (TV seriál)
Zannenna Otto (TV seriál)
2014 Agein!! (TV seriál)
Boku no ita džikan (TV seriál)
Kazokugari (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2013 Shotenin Michiru no mi no ue banashi (TV seriál)
Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2012 Boys on the Run (TV seriál)
Burakkubódo (TV seriál)
Iki mo dekinai nacu (TV seriál)
2010 Keiji Teinen (TV seriál)
2009 Keikan no chi (TV seriál)
Otokomae! 2 (TV seriál)
2008 Otokomae! (TV seriál)
2007 Fúrin Kazan (TV seriál)
Jigoku no sata mo yome shidai (TV seriál)
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton (TV seriál)
2005 Njokei kazoku (TV seriál)
2004 Šinsengumi! (TV seriál)
2003 Tokyo Love Cinema (TV seriál)
2002 Sakura (TV seriál)
2001 Jome wa micuboši (TV seriál)
1998 With Love (TV seriál)
1996 Itazura na Kiss (TV seriál)
1995 Besuto Furendo (TV seriál)
Koi mo ni Dome Nara (TV seriál)
Ninshin Desuyo 2 (TV seriál)
1994 Juu nana sai (TV seriál)
Onna no Iibun (TV seriál)
1991 101-kai me no puropozu (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1970 Džikan desu jo (TV seriál)

Dokumentární

2013 No Voice

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky