foto

Andhy Méndez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Half the Perfect World
2003 Dreaming of Julia
2000 Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)

TV seriály

2019 Alternatino With Arturo Castro (TV seriál)
2018 Bull (TV seriál)
Jury Duty (S03E02)
Policie Chicago (TV seriál)
Confidential (S05E11)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Není nad skutečnou vraždu (S04E21)
2015 Forever (TV seriál)
Best Foot Forward (E20)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Květináče (S02E08)
Černá listina (TV seriál)
Dr. James Covington (č. 89) (S02E03)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Playing God (E09)
Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mercy (S02E01)
2010 Futurestates (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky