foto

Ken Tanaka

  • nar. 6.3.1951 (68 let)
    prefektura Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mentai piriri
2016 Kjóaku wa nemurasenai: Tokusó Kendži no gjakušú (TV film)
Zeni no Sousakan Nishi Kaneko (TV film)
2015 Taxi Driver no Suiri Nisshi 37 (TV film)
2013 Džojú Reiko honó no jóni (TV film)
2011 Itsukaichi monogatari
Joake no mači de
Kasouken no Onna SP (TV film)
Tasogare ryuuseigun: C-46 seiun (TV film)
2010 Glass no Kiba (TV film)
Kasouken no Onna SP (TV film)
Nigai micu: Kieta record
2009 Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
Šizumanu taijó
2008 Aiba Monogatari (TV film)
Nidžusseiki šónen
Sirius no miči (TV film)
2007 Hanaikusa (TV film)
Kodoku no utagoe (TV film)
2005 Furyo shonen no yume
Herupá Haruko no sennjúki: Nani ga haha o só saseta!? (TV film)
2001 Hicudži no uta
1998 Kizuna
1996 Bara hoteru
1993 Bókjó
1987 Haikara-san ga tóru
Seišun kakeoči hen
1986 Poslední šot
Šin Jorokobi mo kanašimi mo ikutošicuki
1984 F2 grand prix
Godzilla
1983 Majonaka no boxer
1979 Boryoku senshi
Šódó sacudžin: Musuko jo
1978 Hi no tori
Pinku redi no katsudoshashin
Seishoku no ishibumi
1977 Seišun no mon: Džiricuhen
1976 Banka
1975 Kamome jo, kirameku umi o mita ka: Meguriai
Seišun no mon
1974 Sandakan č. 8

TV seriály

2017 Iši cubute (TV seriál)
2016 Seto'uči šónen jakjú dan (TV seriál)
2015 Šingari (TV seriál)
2014 Chi no Wadachi (TV seriál)
2010 Kasouken no Onna (TV seriál)
Šukumei 1969-2010 (TV seriál)
2009 Kasouken no Onna (TV seriál)
2008 Šin kasóken no onna 8 (TV seriál)
2006 Kómjó ga cudži (TV seriál)
Nogaremono Orin (TV seriál)
Šin kasóken no onna 7 (TV seriál)
2005 Šin kasóken no onna 6 (TV seriál)
2004 Šin kasóken no onna (TV seriál)
2003 Message (TV seriál)
1998 Seikimatsu no uta (TV seriál)
1997 Honó no bugjó: Óka Ečizenmori (TV seriál)
1993 素晴らしきかな人生 (TV seriál)
1992 Gakko ga Abunai (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1977 Hanashin (TV seriál)
1975 Oretači no tabi (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace