foto

Neil MacCallum

  • nar. 20.5.1929
    Henley, Kanada
  • zem. 26.4.1976 (46 let)
    Reading, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Captain Scarlet vs. the Mysterons (TV film) - a.z.
1971 Quest for Love
1969 Moon Zero Two
1968 Lost Continent, The
1965 Catacombs
Dr. Terror's House of Horrors
1964 Walk a Tightrope
1962 Lisa
Milovník války
Nejdelší den
1961 Night Without Pity
1960 Foxhole in Cairo
1959 Bouřlivý let
Pekelník
Siege of Pinchgut, The
1958 On the Run

TV seriály

1972 Spy Trap (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1966 Captain Scarlet and the Mysterons (TV seriál) - herec, a.z.
Intrigue (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Space School (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál) - herec, a.z.
London Playhouse (TV seriál)
1954 On Camera (TV seriál)
Scope (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace