foto

Mariann Szalay

  • nar. 9.8.1972 (47 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brazilci
2014 Bernský vyslanec
2011 Team Building
2009 Itt vagyok
Ztracené časy
2006 Budakeszi srácok
2005 Üvegfal
2003 Szent Iván Napja
Telitalálat
2002 A hídember
Chacho Rom
1998 Rytířem na hradě Camelot (TV film)
1996 Csajok

TV seriály

2016 Neandertálci: Experiment (TV seriál)
2013 Hacktion (TV seriál)
12 óra (S04E10)
1999 Családi album (TV seriál)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1993 Kisváros (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky