foto

Maggie Wright

  • nar. 23.1.1944 (75 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Scrubbers
1977 Joseph Andrews
1975 Confessions of a Pop Performer
1972 Bless This House
Sex and the Other Woman
Suburban Wives
1971 Dcery zla
1970 Ještě jednou
1969 The Assassination Bureau
1968 Hammerhead
1967 Half a Sixpence
Magical Mystery Tour (TV film)
1966 Rasputin: The Mad Monk
1965 Co je nového, kočičko?
1964 Goldfinger

TV seriály

1980 Marťanská kronika (TV seriál)
Expedice (E01)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E02)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky