foto

Miguel Córcega

  • nar. 24.10.1929
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 29.10.2008 (79 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Dama de noche
1967 Dos pintores pintorescos
1962 El fusilamiento
Nuestros odiosos maridos
1961 Y Dios la llamó Tierra
1960 Dolor de pagar la renta, El
1959 Zarco, El
1957 Cada hijo una cruz
Donde las dan las toman
1956 Medallón del crimen, El
Pura vida
1955 La fuerza del deseo
Vendedor de muñecas, El
1953 Padre nuestro
1952 Carne de presidio
Te sigo esperando
1951 Sentenciado a muerte
1950 Las dos huerfanitas
1949 La dama del velo

TV seriály

2008 Nespoutaný anděl (TV seriál)
2005 Peregrina (TV seriál)
2004 Inocente de ti (TV seriál)
2000 Abrázame muy fuerte (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
1998 Dvě tváře lásky (TV seriál)
Právo na lásku (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
Pobre niña rica (TV seriál)
1994 Más allá del puente (TV seriál)
1992 De frente al sol (TV seriál)
1991 Cadenas de amargura (TV seriál)
1989 Flor y canela (TV seriál)
1984 Años felices, Los (TV seriál)
1981 Infamia (TV seriál)
1979 J.J. Juez (TV seriál)
1978 Viviana (TV seriál)
1977 Marcha nupcial (TV seriál)
1971 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)
1970 Constitución, La (TV seriál)
1969 Lo que no fue (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Destilando amor (TV seriál)
Fuego en la sangre (TV seriál)
2006 Duelo de pasiones (TV seriál)
2005 Esposa virgen, La (TV seriál)
Peregrina (TV seriál)
2004 Inocente de ti (TV seriál)
2003 Mariana, královna noci (TV seriál)
2001 Sin pecado concebido (TV seriál)
2000 Abrázame muy fuerte (TV seriál)
Osudová láska (TV seriál)
1998 Právo na lásku (TV seriál)
1997 María Isabel (TV seriál)
1996 Lazos de amor (TV seriál)
Te sigo amando (TV seriál)
1995 Alondra (TV seriál)
1994 Más allá del puente (TV seriál)
1990 Cuando llega el amor (TV seriál)
1988 Yo no creo en los hombres (TV seriál)
1987 Amor en silencio (TV seriál)
Como duele callar (TV seriál)
1985 Esperándote (TV seriál)
1971 Maestra, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky