foto

David H. Moriarty

  • nar. 19.8.1911
    Nebraska, USA
  • zem. 16.9.1989 (78 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1974 Chadwick Family, The (TV film)
1973 You'll Never See Me Again (TV film)
1972 All My Darling Daughters (TV film)
1971 Birdmen, The (TV film)
1970 Letiště
Pufnstuf
Ztracený let (TV film)
1969 Silent Night, Lonely Night (TV film)
Willie Boy
1968 Don't Just Stand There!
The Shakiest Gun in the West
Three Guns for Texas
1967 Stranger on the Run (TV film)
1966 And Now Miguel
Pevnost mrtvých
Velký Bill
Za řekou je Texas
1965 I Saw What You Did
1964 The Hanged Man (TV film)
The Killers
The Night Walker
1963 The Raiders
1957 Taming Sutton's Gal
1952 Tichý muž

TV seriály

1972 Emergency! (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
It's a Man's World (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1985 What's Happening Now! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace