foto

Rosamund Greenwoood

  • nar. 12.6.1907
    Leeds, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.7.1997 (90 let)
    Malvern, Worcestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Čarodějky
1987 Scoop (TV film)
1986 Deliberate Death of a Polish Priest, The (TV film)
1985 Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1984 Secret Places
1983 Imaginary Friends (TV film)
1982 Misionář
1979 One Fine Day (TV film)
1977 Stand Up, Virgin Soldiers
1976 The Bawdy Adventures of Tom Jones
1975 The Girls of Slender Means (TV film)
1971 Loving Memory
Uťatá hlava
1965 Murder Game, The
Strangler's Web
1962 Období zkoušek
1960 Městečko prokletých
1959 Idol on Parade
1958 Zkáza Titaniku
1957 Night of the Demon
1950 Craven House (TV film)
1948 Emma (TV film)
Macbeth
1944 Give Us the Moon
Heaven Is Round the Corner
1943 Peterville Diamond, The
1940 Room for Two
1936 Muži nejsou bozi
1935 School for Stars

TV seriály

1987 A Perfect Spy (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
1980 Fair Stood the Wind for France (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Nouvelles de Henry James (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 Sexton Blake (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1965 Poison Island (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Younger Generation (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Eustace Diamonds (TV seriál)
1958 Fair Game (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
The Lost King (TV seriál)
1957 Nicholas Nickleby (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1951 Sara Crewe (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace