foto

Misako Uno

  • nar. 16.7.1986 (33 let)
    Edogawa, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 GTO: New Year's Special (TV film)
2010 Rendezvous!
2006 Smrtící nenávist 2

TV seriály

2014 Dai Tokyo Toi Bokkusu (TV seriál)
2013 Tókjó toi bokkusu (TV seriál)
2012 Umečan sensei (TV seriál)
2010 Massugu na Otoko (TV seriál)
2009 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 4 (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace