Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 2

  • Česko Smrtící nenávi2t (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když někdo zemře v záchvatu zlosti, zůstane po něm stín, který se postupně šíří na další oběti a nedá jim spát, dokud je nedožene k šílenství anebo sebevraždě... Dokáže někdo zastavit kletbu? Tambllyn se dostane pod stejnou kletbu, jaká postihla její sestru Gellar. Nadpřirozené síly, které naplňují člověka zlobou a nenávistí, spojí dohromady několik lidí, kteří se snaží odhalit tajemství a zachránit si životy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dávám hodně ale hodně slabé 3*. Původně jsem chtěl dát 2* ale nakonec jsem se překecal. Film z roku 2004 jsem viděl v kině a tam jsem se fakt bál, a byl to můj nejoblíbenější remake. Bohužel tohle je prapodivný slepenec scén, které se snaží jakkoliv vystrašit ale zoufale mu to nejde. lekací scény jsou předvídatelné. A ani atmosféra film vůbec nezachrání. Naneštěstí je tu pár hodně pěkných hereček a výborná hudba. Ale to je všechno co může druhý díl Nenávisti(distancuju se od debilního názvu Smrtící nenávi2t 2) je průměrným pokračováním na který se už nepodívám, a děsně moc se bojím zkouknout třetí díl téhle nekonečné mňoukající série. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Zklamání. První díl vynikal opravdu děsivou atmosférou, zajímavým příběhem a nápaditými lekačkami. Nenávist 2 nemá vůbec nic. Atmosféru se nepodaří navodit, jelikož když už se začínáte bát, režisér to pokazí primitivní lekačkou. Ve filmu se nic nevysvětlilo, děj se vůbec nikam neposunul. Některé scény jsou až nestydatě podobné jedničce (koupelna, postel v hotelu, závěr v domě) a vzhledem k tomu, že i dvojku natočil T. Shimizu mě fascinuje, jak si klidně vykrádá sám sebe. Ale opakovaný vtip není vtipem a to se týká i Smrtící Nenávisti. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Priznam sa, ze si uz dobre nepamätam na prvu cast, takze nechcem porovnavat. Chvilkami som sa nudil, ale pri dostatocnej hlasitosti som sa v niektorych chvilach zlakol, pretoze reziser sa snazil za kazdu cenu hlavne hlasnou hrozivou hudbou divaka vystrasit, ale inak je to podla mna taky priemer. Prekvapivo ma najviac unavoval prave zaver filmu... 26.12.2008 _____ Amber Tamblyn - (Aubrey) +++ Arielle Kebbel - (Allison) +++ Jennifer Beals - (Trish) +++ Sarah Michelle Gellar - (Karen) +++ Edison Chen - (Eason) +++ Sarah Roemer - (Lacey) +++ Teresa Palmer - (Vanessa) +++ Matthew Knight - (Jake) +++ Produkcia: Sam Raimi +++ Hudba: Christopher Young +++ ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Divné zvuky a náznaky hrůzostrašného zla mě nutily sedět u filmu a dodívat se do konce. Do konce? Konec je otevřený, aby mohla zapracovat fantazie a ta přece nemá žádné meze a hranice. Evidentně to všechno zapůsobilo dobře. Budu poslouchat podivný šramot odkud si z chodby. Taky se pokusím zjistit, co to bylo. Sakra, asi nechám rozsvícenou lampičku při usínání. ()

Geller 

všechny recenze uživatele

Jednička mě nebavila, dvojka jo. Tak bych to zhrnul. Zprvu zajímavě se rozvíjející scénář vyústí v nepřehledný a vykonstruovaný závěr. Horory nemají být pouze o lekáčkách, ale o celkové atmosféře a té se mi zde dostavilo až v posledních 20 minutách. Na druhou stranu po pro mě nudné jedničce je tdruhý díl dalo vy se říci milým překvapením. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (7)

  • Pokračování dostalo zelenou hned po 39-milionovému debutu prvního dílu. (imro)
  • Pro udržení napjaté nálady se herci vzájemně vylekávali a žertovali spolu. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama