foto

Lucien Hubert

  • nar. 25.9.1906
    Paříž, Francie
  • zem. 25.2.1986 (79 let)
    Antibes, Alpes-Maritimes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Chaine, La (TV film)
Dernier regard de l'aigle, Le (TV film)
1978 Paradis des riches, Le
1975 Père Amable, Le (TV film)
1974 L'Ange de la rivière morte (TV film)
1973 Histoire vraie (TV film)
L'affaire Bougrat (TV film)
L'amour malgré toi (TV film)
On l'appelait Tamerlan (TV film)
Poof (TV film)
Romain Kalbris (TV film)
Zapomenuté jabko (TV film)
1972 Franc-tireur, Le
François Malgorn, séminariste ou celui qui n'était pas appelé (TV film)
1969 Patates, Les
1968 Sarn (TV film)
1967 Le Voleur d'enfants (TV film)
Une aventure de Sherlock Holmes (TV film)
1963 Porteuse de pain, La
Scieur de long, Le (TV film)
Tout ceux qui tombent (TV film)
1962 Le gorille a mordu l'archevêque
1961 Hommes veulent vivre, Les
Smrt Belly
1960 Oči bez tváře
1958 Nevídáno, neslýcháno
Échec au porteur
1956 Carottes sont cuites, Les
Ces sacrées vacances
Gervaisa
La Mariée est trop belle
Lumières du soir, Les
1955 Lumière d'en face, La
Oasis
1953 Belle de Cadix, La
Mandat d'amener
Tereza Raquinová
1952 Zakázané hry
1943 L'homme qui vendit son âme
1942 Cap au large
Petits riens, Les

TV seriály

1978 Le temps d'une République (TV seriál)
1972 L'homme qui revient de loin (TV seriál)
Pot-Bouille (TV seriál)
Seize à Kerbriant, Le (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)
Jacquou le croquant (TV seriál)
1967 Malican père et fils (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
Compagnons de Jehu, Les (TV seriál)
Poklad na ostrově (TV seriál)
1965 Bob Morane (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1963 Chevalier de Maison Rouge, Le (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace