foto

Gunnar Helm

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ein Mörderisches Geschäft (TV film)
2010 Magda (studentský film)
2009 Polizeiruf 110 - Schweineleben (TV film)
2008 Čtyři do páru (TV film)
2006 Jean - Paul - Marie (TV film)
Neandertal
2003 Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Eindringling, Der (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
1989 Der Drache Daniel
Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
1988 Žabí král
1986 Dům u řeky
1984 Bobří stopa
Romeo a Julie na vsi
1979 Blesky nad Mexikem
1978 Ich will euch sehen

TV seriály

2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Bittere Weihnachten (S15E12)
Der Eintänzer (S15E11)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzte Wahrheit (S13E18)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Problémová Nele (S04E02)
2006 Charlotte Link (TV seriál)
Die Täuschung (E08)
2005 Pastewka (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Těžká volba (S05E05)
1996 Sperling (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Johanna (TV seriál)
Kalle wird’s schon machen (E06)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1955 Zu Besuch im Märchenland (TV seriál)

Dokumentární

1992 Rodina heißt Heimat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky