foto

Gunnar Helm

  • nar. 1956
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ein Mörderisches Geschäft
2010 Magda (studentský film)
2009 Polizeiruf 110 - Schweineleben (TV film)
2008 Čtyři do páru (TV film)
2006 Die Täuschung (TV film)
Jean - Paul - Marie (TV film)
Neandertal
2003 Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Eindringling, Der (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
1989 Drache Daniel, Der
Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
1988 Žabí král
1986 Dům u řeky
1984 Bobří stopa
Romeo a Julie na vsi
1979 Blesky nad Mexikem
1978 Ich will euch sehen

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Těžká volba (S05E05)
1996 Sperling (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Johanna (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1955 Zu Besuch im Märchenland (TV seriál)

Dokumentární

1992 Rodina heißt Heimat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace