foto

Henning Krautmacher

  • nar. 5.3.1957 (61 let)
    Leverkusen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Místo činu: Kolín - Pokání (TV film)
2007 Úplný idiot

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1959 Riverboat (TV seriál)

Dokumentární

2017 Schlagerköniginnen - Von Caterina Valente bis Helene Fischer (TV film)

TV pořady

2018 Für immer Kult! – Die Comedy-Spielshow (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Quizduell-Olymp (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace