foto

Henning Krautmacher

  • nar. 5.3.1957 (61 let)
    Leverkusen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Místo činu: Kolín - Pokání (TV film)
2007 Úplný idiot

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1959 Riverboat (TV seriál)

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Quizduell-Olymp (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2003 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace