foto

Peter Eberst

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Valerian a město tisíce planet
2016 Marie Brand und die Schatten der Vergangenheit (TV film)
Volt
2015 Wilsberg – Bittere Pillen (TV film)
2009 Hangtime - Kein leichtes Spiel
Human Kapital
2008 Zima za války
1986 Abschiede (TV film)

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

2014 Dobyvatelé sedmi moří (TV film)
1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace