foto

Horst Hardt

  • nar. 12.3.1935 (84 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1988 Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
Präriejäger in Mexiko: Geierschnabel
1987 Altes Herz geht auf die Reise (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)
1986 Drost
1985 Das zweite Leben des Dr. Gundlach (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1982 Bahnwärter Thiel (TV film)
1981 Nežádoucí host (TV film)
V načale slavnych děl
1980 Junosť Petra
1979 Blesky nad Mexikem
Drachens grauer Atem, Des (TV film)
1977 Ernst Schneller (TV film)
1975 Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
1974 Okrskář ze Schwanenkietzu (TV film)
1971 Artur Becker (TV film)
Der kleine und der große Klaus (TV film)
1969 Projekt Aqua (TV film)
1968 Tod im Preis inbegriffen (TV film)
1967 Der Mann aus Kanada (TV film)
Šel sám (TV film)
1965 Bez pasu v cizích postelích
Das Stacheltier - Motorradhelden
1964 Das Stacheltier - Alter Hut und Schweinezähne
Das Stacheltier - Die stachlige Leinwand
Das Stacheltier - Haste Töne
1963 Das Stacheltier - Der vorbildliche Ehemann
Das Stacheltier - Gisela May singt und spricht Kurt Tucholsky
Das Stacheltier - Pfui Teufelchen!
Das Stacheltier - Wieder mal was Neues
1962 Das Stacheltier - Cohrs und gut, Teil 1
Das Stacheltier - Cohrs und gut: Eberhard fährt Straßenbahn
Das Stacheltier - Der Herr Direktor
Das Stacheltier - Innerbetrübliches
Das Stacheltier - Krauses verreisen
Das Stacheltier - Schmutzige Wäsche
Das Stacheltier - Spaß muß auch sein
Das Stacheltier - Uhr im Ohr
Das Stacheltier - Unsere Oma
1961 Das Stacheltier - Alte Platte
Das Stacheltier - Ein Pferd müßte man haben
Das Stacheltier - Recht gute Besserung
1960 Das Stacheltier - Alles maßlos... ist übertrieben
Das Stacheltier - Bei mir nicht
Das Stacheltier - Beim Stacheltier zu Gast: Flax, Krümel und Struppi
Das Stacheltier - Die offene Hand
Das Stacheltier - Ein deutscher Herr in Paris
Das Stacheltier - Guter Rat ist billig
Das Stacheltier - Natojahrgang 38
Das Stacheltier - Ohne Fleiß kein Mais
Das Stacheltier - Quermann auf dem Lande
Das Stacheltier - Ungeahnte Möglichkeiten
Das Stacheltier - Vom Stacheltier patentiert
Das Stacheltier - Vorbeugen ist besser als heulen
Wer zuletzt lacht...
1959 Das Stacheltier - Der Kampf mit dem Drachen
Das Stacheltier - Folge 142
Das Stacheltier - Herzlichen Glückwunsch: 10 Jahre DDR
Das Stacheltier - Krawatzke zur Kur
Das Stacheltier - Schnellgericht
Das Stacheltier - Zwischen Zoo und Schöneberg
1958 Das Stacheltier - Folge 140

TV seriály

1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1972 Tajemství And (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1966 Ohne Kampf kein Sieg (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

1959 Das Stacheltier - Die kalte Dusche (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky