foto

Keiko Awadži

  • nar. 17.7.1933
    Tokio, Japonsko
  • zem. 11.1.2014 (80 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zádušní večírek
2011 Hard Romanticker
Nudlař samuraj
Tare Yori mo Kimi wo Aisu (TV film)
2008 Naito Daisuke Monogatari (TV film)
Yukkuri Aruke, Sora wo Miro (TV film)
2007 Asami Mitsuhiko Series 25 Himejima Satsujin Jiken (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 23 (TV film)
Teresa Teng Monogatari (TV film)
Yajikita dôchû Teresuko
2005 Veronica wa šinu koto ni šita
2004 Kaseifu ha mita! 22 (TV film)
Yudan taiteki
2003 Pretty Woman
2001 Inugami
1999 Hissacu! Šamisen'ja júdži
1995 Nihon ichi mijikai 'Haha' e no tegami
1993 Tóhókenbunroku
1992 Pachinko Graffiti
1990 Džotei: Kasuga no Cubone
Hong Kong Paradise
1989 Otoko wa curai jo: Toradžiró kokoro no tabidži
1988 Downtown Heroes
1987 Otoko wa curai jo: Širetoko bodžó
1986 Kešin
1967 Chichiko gusa
1966 Kigeki ekimae manga
Kigeki: Ekimae benten
Tange Sazen: Hien iaigiri
Zoku Hana to rjú: Dokaiwan no kettó
1965 Daiku taiheiki
Hana no o-Edo no hôkaibô
Hana to rjú
Heitai jakuza
Kigeki ekimae daigaku
Kigeki: Ekimae kinjú
Tanuki no taišó
Yotsuya kaidan
1964 Kigeki: Ekimae okami
Kutabare! Šajózoku
Musekinin júkjóden
Otokogirai
Tensai sagishi monogatari: Tameki no hanamichi
Zoku Wakai kisecu
1963 Crazy sakusen: Kutabare! Musekinin
Crazy sakusen: Sentehiššó
Daidokoro taiheiki
Honkon crazy sakusen
Kigeki: Ekimae čagama
Nippon iči no iro otoko
Onna ni cujoku naru kufú no kazukazu
Onna no rekiši
Roppongi no joru: Aišite aišite
Shachô manyûki
Zoku Šačó manjúki
Šačó gaijúki
Šin meoto zenzai
1962 Hagure kigeki mandara
Ika naru hoshi no moto ni
Kigeki: Ekimae hanten
Kigeki: Ekimae onsen
Long Way to Okinawa
Onna no za
Wakai kisecu
Wataši to wataši
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
1961 Aččan no baby gang
Bebi gyangu to oneechan
Cuma tošite onna tošite
Dangai no kettó
Kanezukuri muhó džidai
Kigeki: Ekimae bentó
Kigeki: ekimae danči
Shachô dochuki
Toilet bučó
Toiretto shacho
Zoku shachô dochuki: onna oyabun taiketsu no maki
1960 Anesan njóbó
Aoi jadžú
Bokutó kidan
Dadakko teišu: Zoku anesan njóbó
Daisan hatoba no kettó
Hito mo arukeba
Kirare Josaburó
Musume, cuma, haha
Onna ga kaidan o agaru toki
Činpindó šudžin
1959 Aru kengó no šógai
Guramató no júwaku
Jogiri no kettó
Nuregami sandogasa
Salaryman šusse taikóki: Kačó ičiban jari
Tobiččo Kantaró
Utamaro o meguru gonin no onna
Zoku shachô taiheiki
Šačó taiheiki
1958 Aidžó no mijako
Buccuke honban
Dansei ši'ikuhó
Džokjó ičidai
Džújaku no isu
Jacu ga sacudžinša da
Jadžikita dóčú sugoroku
Jadžikita dóčúki
Kaojaku
Kigeki ekimae rjokan
Kuči kara demakase
Tókjó no kjúdžicu
Zenigata Heidži torimono hikae: Onibi tóró
Zoku Šačó sandaiki
Óatari tanuki goten
1957 Aoi sanmjaku
Bókjaku no hanabira
Bókjaku no hanabira: Kankecuhen
Cuki to seppun
Hadairo no tsuki
Kottaisan yori: Nyotai wa kanashiku
Njotai hakanašiku
Romance tandžó
Sandžúrokunin no džójaku
Taian kichijitsu
Zoku Aoi Sanmjaku: Jukiko no maki
Černá řeka
Šitamači
1956 Aši no aru júrei
Džošú to tomo ni
Gendai no jokubó
Oni no inuma
Onna no ašiato
Oshidori no mon
1955 Aišú nikki
Appare košinuke čindóčú
Boku wa jokočó no ninkimono (Nibusaku)
Genroku bishônen-ki
Kao no nai otoko
Wataridori itsu kaeru
1954 Bankara šain
Kjúkon sannin musume
Košinuke kjósókjoku
Mito kómon manjúki: Tenbare ukijo dóčú
Mosty na Toko-Ri
Šičihenge tanuki goten
1953 Jama o mamoru kjódai
Jasugoró šusse
Kimi no na wa: Dainibu
Magokoro
Nacuko no bóken
Nihon no higeki
Šimai
Šin Tókjó kóšinkjoku
Šindžu haha
1949 Toulavý pes

TV seriály

2011 Fake: Kjóto bidžucu džiken emaki (TV seriál)
2010 Rikon dókjo (TV seriál)
2009 Otokomae! 2 (TV seriál)
2007 Byôin no chikara: Hoshizora hosupitaru (TV seriál)
2006 Keidžiró Engawa nikki 3 (TV seriál)
2005 Donmai (TV seriál)
2004 Tsuma no Sotsugyo Shiki (TV seriál)
2003 Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
2001 Hitori ja nai no (TV seriál)
Moshichi no Jikenbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky