foto

George Dunn

  • nar. 23.11.1914
    Texas, USA
  • zem. 27.4.1982 (67 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Kate Bliss and the Ticker Tape Kid (TV film)
1974 Žena pod vlivem
1973 Severed Arm, The
1972 Stand Up and Be Counted
1971 Oklamaný
1969 Dobří a špatní hoši
1968 Tváře
1967 Stranger on the Run (TV film)
1965 Když do deště se dá
1964 Calhoun: County Agent (TV film)
The Silent Witness
1960 Wake Me When It's Over
1959 Operace Spodnička
1957 Joe Dakota
The Kettles on Old MacDonald's Farm
1956 Gigant
Ransom!
The Lieutenant Wore Skirts
Všechny čluny na vodu
1955 Daddy Long Legs
Good Morning, Miss Dove
Prince of Players
1953 Jak si vzít milionáře

TV seriály

1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 The People's Choice (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace