foto

Irma Münch

  • nar. 15.3.1930 (89 let)
    Sonneberg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kriminalfälle ohne Beispiel - Der Fall Timo Rinnelt (TV film)
1992 Die Spur des Bernsteinzimmers
1989 Der Mann im Schrank (TV film)
Maihime
1988 Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)
Polizeiruf 110 - Still wie die Nacht (TV film)
Stunde der Wahrheit (TV film)
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Liebe anderswo (TV film)
Sidonies Bilder (TV film)
1985 Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1982 Abgefunden (TV film)
Wilhelm Meisters theatralische Sendung (TV film)
1980 Clausewitz - Lebensbild eines preußischen Generals (TV film)
Snoubenka
1979 Das Idol von Mordassow (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
Glücksperlen (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Des Alleinseins müde (TV film)
1976 Alle meine Kinder (TV film)
Aschenbrödel (TV film)
Eine Chance für Manuela (TV film)
Frauen sind Männersache (TV film)
Polizeiruf 110 - Schwarze Ladung (TV film)
1975 Černý mlynář (TV film)
1974 Das Wunschkind (TV film)
Der Sommer der 17. Puppe (TV film)
Unser blaues Dach (TV film)
1973 Die klugen Dinge (TV film)
1972 Gartenparty (TV film)
Invasion (TV film)
Laut und leise ist die Liebe
Navzdory všemu
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
Kennen Sie Urban?
Mein Freund (TV film)
Smrt v zatáčce (TV film)
Utajené přátelství (TV film)
1970 Tanja (TV film)
1969 Verschwörung (TV film)
1968 Snob, Der (TV film)
1967 Der Snob (TV film)
Mädchen auf dem Brett, Das
1966 Irrlicht und Feuer (TV film)
1965 Das Kaninchen bin ich
Parkstraße 13 (TV film)
1964 Die Maskierten (TV film)
Onkel Wanja (TV film)
1963 Reserviert für den Tod
1962 Das Stacheltier - Wildweststory
Ein idealer Gatte (TV film)
Geboren unter schwarzen Himmeln (TV film)
1961 Der Schatten (TV film)
Die heilige Johanna von Amerika (TV film)
1960 Kalné vody
Nachtdienst (TV film)
1959 Die Geier der Helen Turner (TV film)
Kabale und Liebe (TV film)
Maibowle
1956 Uzdravení
Ďábelský kruh
1954 Das Stacheltier - Ein freier Mensch

TV seriály

2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Kraft der Liebe (S07E37)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gewichtige Probleme (S01E06)
1995 Stefanie (TV seriál)
1991 Feuerwache 09 (TV seriál)
Mit Herz und Robe (TV seriál)
1986 Neumanns Geschichten (TV seriál)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1978 Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Anatomie eines Unfalls (E20)
1969 Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Die Mutter (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky